Sorteeranalyses

Om inzicht te krijgen in de samenstelling van afval, voert Fuhler BV voor diverse betrokken partijen al jaren sorteeranalyses op verschillende afvalcomponenten uit. Onze resultaten geven bijvoorbeeld aan hoe goed het afval daadwerkelijk wordt gescheiden, waar nog kansen voor afvalscheiding liggen en of het uitgevoerde beleid de beoogde scheidingsdoelen gehaald heeft.

Fuhler verzorgt met ruime aandacht en kwaliteit de sorteeranalyses in een ergonomisch ingerichte sorteerhal. Op de locatie is een weegbrug aanwezig en diverse soorten weegschalen. Indien gewenst kunnen wij met het volledig mobiel materieel, de analyses bij u op locatie uitvoeren. De sorteeranalyses worden handmatig uitgevoerd met een vaste groep van medewerkers. Waar gewenst kan als totaaloplossing divers laad-, zeef en/of transportmaterieel worden ingezet.

Om bruikbare resultaten uit een sorteeranalyse te verkrijgen, is een heldere doelbepaling en een betrouwbaar en zorgvuldig opgezet en uitgevoerd onderzoek van essentieel belang. Wij hanteren bij uitvoering van de analyses een individuele benadering. Samen met u bepalen wij het doel van de sorteeranalyse en stellen wij vast hoe ’geldig’, ’nauwkeurig’ en ’betrouwbaar’ de resultaten uit de sorteeranalyse moeten zijn. Gezamenlijk wordt aan de hand van de doelstelling het uitvoeringskader (draaiboek met werkmethodiek en rapportage-vorm) bepaald. Dit garandeert tevens de reproduceerbaarheid van het onderzoek.

Fuhler BV beschikt door haar jarenlange ervaring in het afval en in de recycling, over een brede expertise en maakt steeds gebruik van actuele informatie. We houden ons voortdurend op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van afval. Fuhler werkt onafhankelijk waardoor u zeker bent van een werkwijze enkel en alleen gericht op uw belang. U krijgt inzicht in de samenstelling van het afval, tegen beperkte kosten.

U zoekt de speld, misschien kunnen wij hem voor u vinden.

© 2014 Fuhler BV,  Nieuwsarchief  |  Disclaimer  |  Sitemap  |  WKA-gegevens
Website door Ediso
4 Vacatures beschikbaar Co2 & Millieu Nieuws
0591 670 444 24 uur per dag, 7 dagen per week